HVORDAN
MØTE
FREMTIDENS
DATATRUSLER?

Sikkert

årets
viktigste
konferanse!

29. 09. 2022

29. 09. 2022

Sikkert

smart å
melde seg
på nå!

Hvor:

Scandic Parken , Ålesund

Dato:

29 09. 2022

Tid:

Kl. 09.00 - 16.00

Pris:

Kr. 500,- pr. person

Sikkert

smart å
melde seg
på nå!

Hvor:

Scandic Parken, Ålesund

Dato:

29.09.2022

Tid:

Kl. 09.00 - 16.00

Pris:

Kroner 500,- per person

Selv om vi i PC Support liker digitale løsninger, er vi veldig glad for å endelig kunne møte dere fysisk igjen! Derfor inviterer vi til konferanse i Ålesund 29. september – sikkert årets viktigste møteplass for deg som er opptatt av datasikkerhet og ny teknologi.

Velkommen til en dag med faglig påfyll, spennende stands og sist, men ikke minst, mange muligheter til å utveksle erfaringer.

Datasikkerhet under lupen
Datakriminaliteten blir stadig mer avansert. Heldigvis er det mange grep du kan ta for å øke datasikkerheten i bedriften din. I fellesdelen skal vi vise hvordan støttetjenester for IT-sikkerhet har blitt så viktig, og vi forklarer hva som må til for å oppnå samsvar med Nasjonal Sikkerhetsmyndighets (NSM) tydelige minimumsanbefalinger.

Deretter kan du velge mellom tre parallelle sesjoner:

1 Infrastruktur- og sikkerhetsløsninger
Vil du fordype deg i datasikkerhet i et ledelsesperspektiv? I denne parallellen tar vi en strategisk tilnærming til IT-sikkerhet og forsikring mot datakriminalitet.

2 Applikasjoner for smart bruk og utnyttelse av teknologien
Nysgjerrig på alle de nye mulighetene digitaliseringen gir? Da er dette parallellen for deg! Du får en innføring i moderne møteromsteknologi, digitale skilt og verktøy for PDM/PLM-systemer som allerede er i bruk hos lokale bedrifter. Det er bare å la seg inspirere!

3 «Teknisk dypdykk» – fokus på nøkkelkomponenter
Har bedriften din en intern IT-avdeling? Da kan det være nyttig å lære mer om hvordan nøkkelkomponenter kan være gode byggeklosser uavhengig av eksisterende miljø – og i denne parallellen gjør du nettopp det!

Bli inspirert av:

  • Nils Ove Gamlem (Microsoft)
  • Robert Sagmo (NetSecurity)
  • Gøran Tømte (Rubrik)
  • Kristian Dahl Andersen (Telia Bedriftsnett)
  • Tom Danielsen (NetApp / Proact)
  • Eirik Nilsen (Gagn)
  • Håvard Notøy (Fostech)
  • Joel Joelsen (Databeat)
  • Roar Hoel-Spjudvik (nLogic)
  • Frank Kirkeng (Netsecurity)
  • Christian Mohn (Proact IT Norge)

Vi annonserer flere foredragsholdere fortløpende.

Hvem passer seminaret for?
Seminaret er rettet mot deg som er daglig leder i en mellomstor eller stor bedrift, IT-sjef, økonomisjef eller styreleder.

Etterfest
Etter en lang seminardag er det hyggelig å fortsette diskusjonene over en god middag. Vi håper at vi ser så mange som mulig av dere der – husk å melde deg på i forkant!

Spørsmål?
Er det noe du lurer på i forbindelse med seminaret? Da kan du ta kontakt med vår salgsavdeling, eller ringe 70 24 50 00.

Presentasjon av foredragsholdere

Nils Ove Gamlem
Microsoft

Nils-Ove er Senior Enterprise Security Executive i Microsoft, hvor han hjelper mange av de mest komplekse kundene med å beskytte og sikre sine mest verdifulle digitale eiendeler. Han har mer enn 25 års erfaring fra IT-bransjen, blant annet som CTO i Cisco og leder for digitale arbeidsplattformer i NAV IT.

Robert Sagmo
NetSecurity

Robert er Head of Strategic Consulting i NetSecurity. Han har erfaring fra Forsvaret innen etterretning og sikkerhet, og jobbet tidligere som seniorrådgiver i Nasjonalt cybersikkerhetssenter og Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. Robert har solid kompetanse innen krisehåndtering, beredskap og risikostyring, og et særlig fokus på samfunnsansvar.

Gøran Tømte
Rubrik

Gøran er Field Security Responsible i Rubrik, med ansvar for Tyskland og Nord-Europa. Han har jobbet med IT-sikkerhet siden 1996, blant annet som leder for informasjonssikkerhet (CISO) i Data Equipment. Gøran brenner for Zero Trust-strategien, og har som mål å gjøre Norge sikrere.

Christian Dahl Andersen
Telia Bedriftsnett

Christian har bakgrunn innen markedsføring fra BI og er Partner Sales Manager i Telia.  Christian brenner for å gjøre kundene gode med Telias gjennomtenkte løsninger som gir effektiv samhandling og raskt verdi for pengene.

Tom Danielsen
Proact IT Norge

Tom er Cloud Solution Architect i Proact IT Norge, hvor han hjelper kunder med å ta i bruk hybride skyløsninger. Han har flere års erfaring fra Microsoft som Solution Specialist Datacenter & Cloud og som Senior Systems Engineer Lead i NetApp.

Roar Hoel-Spjudvik
nLogic

Roar Hoel-Spjudvik er løsningsarkitekt i nLogic og har 25 års erfaring fra nettverksteknologi. Han har blant annet implementert nytt nettverk for hele Rikshospitalet, og har jobbet mye med radioplanlegging og oppsett av trådløse nettverk. Nå fordyper han seg i Juniper Networks teknologi med hovedfokus på trådløse nettverk, hvor Mist og AI vil være sentrale.

Frank Kirkeng
Netsecurity

Frank er leder for Netsecuritys Secure Operations hvor han de siste årene har bygd en ny plattform for IT-sikkerhet, som både oppdager, responderer og håndterer uønskede hendelse automatisk. Frank har tidligere jobbet med samfunnssikkerhet og IT-drift i Forsvaret, samt kommunal IT og infrastruktur.

Eirik Nilssen
Gagn

Eirik er seniorkonsulent og partner i Gagn, hvor han primært jobber med IT-strategi og rådgivning. Med snart 20 års fartstid i bransjen, har Eirik godt innblikk i hva Product Lifecycle Management (PLM) egentlig er, og hvilken verdi det kan ha for bedriftene som velger å implementere denne type systemer.

Håvard Notøy
Fostech

Håvard er gründer og daglig leder av Fostech. Han har lang erfaring fra verftsindustrien, fra såvel produksjon som salg, IT-drift og utvikling. I 2016 startet han Fostech – et firma som bruker teknologien Mixed Reality (MR) for å styrke kompetanseutviklingen innen den maritime industrien.

Joel Joelsen
Databeat

Joel er Growth Director i Databeat, og kaller seg en «Digital Signage evangelist». Gjennom flere tiår har han hjulpet bedrifter med strategier rundt digital kommunikasjon, og er spesielt opptatt av hvordan infoskjermer og programvare kan brukes for å få økt oppmerksomhet, dekke kommunikasjonsbehov og styrke merkevaren.

Christian Mohn
Proact IT Norge

Christian Mohn er Chief Technologist i Proact IT Norge og er blant Norges høyest sertifiserte VM ware konsulenter. Han har lang og bred erfaring, og inngående kjennskap til alle nyeste mulighetene som VM ware gir, og hvorfor de er verd kostnaden når de blir brukt rett.

Påmelding

Ønsker du å delta på etterfesten etter seminaret?(Required)
Ønsker du å delta på etterfesten etter seminaret?
Spesielle hensyn / matallergi
Fakturainformasjon
(Required)
Pris : kr. 500,-
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Partnere