Vi gleder oss over å kunne invitere til årets kanskje mest spennende sikkerhetsseminar – Sikre din gratis plass nå!

Dette blir arrangert på NMK Torsdag 3. september.
Med særlig fokus på:

– Nasjonale trusler og lokale angrep
– SikkerhetsOperasjonsCenter v2.0 (SOC 2.0)
– Rask restore – “last line of defence”

I samarbeid med Netsecurity, Palo Alto Networks og Rubrik vil vi denne ettermiddagen vise hvordan et moderne og døgnkontinuerlig sikkerhetssenter fungerer og hva det kan gi av merverdi i forbindelse med innbruddsdetektering og effektiv respons på cyberangrep.


Arve Olav Bang, forhenværende IT-sjef i Vard, vil for første gang offentlig fortelle sin historie med egne ord.


“Red Team” fra Netsecurity vil fortelle om hvordan de ser trusselbildet, og forklare hvordan ett Incident Response Team hjelper kunden når det først har gått galt. 

 Vi vil også få et foredrag fra Politiet som forklarer når det kan være fornuftig å koble inn politiet i en prosess med å avdekke omfang, og skaffe kontroll på ett hackerangrep.

En demonstrasjon av hva SOC 2.0 betyr og hvilke verktøy som revolusjonerer måten SOC’en kan operere på.
En gjennomgang av hvordan rask restore av data kan bidra til å få bedriften raskt igang igjen dersom ulykken først er ute.

Seminaret går av stabelen i Møretanken på NMK, torsdag den 3. september kl 12-15. Dette er et auditorium som kan ta 150 personer, men i Covid-19 stil nedskalerer de til 75 personer med sitteplass på annethvert sete. Lokalet har to utganger til vrimlearealet slik at man unngår for mye kø og opphopning på vei ut.

Umiddelbart etter den faglige delen inviterer vi til en matbit og forfriskninger for de som har anleding til å bli med oss noen timer lengre for litt mer uformelle diskusjoner.

Det er begrenset med plasser så meld deg på i dag for å være sikret plass!