Jobb hos PC Support AS

PC Support søker nå etter nye ansatte som kan være med på å bygge oss videre opp som en ledende IT partner.

Vi legger vekt på å være en kompetent og fremtidsrettet partner med engasjerte, dyktige og selvstendige medarbeidere som tar initiativ, og som deltar aktivt i strategi- og planarbeidet – både internt – og mot våre nære kunder.

Dersom du ønsker å jobbe med IT-Drift/ Infrastruktur/ Sikkerhet, og mener du innehar nødvendig kompetanse, ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg uavhengig av hvilke stillinger som er tilgjengelig. Send oss gjerne en åpen søknad der du beskriver din bakgrunn og kompetanse – så hører du fra oss.

Stillinger som vi søker nå:

Fagansvarlig for Microsoft tjenester

PC Support er Microsoft direktepartner (CSP Tier 1), med prioritert direkte support fra Microsoft. Vi har en stor og raskt voksende kundebase som utnytter et bredt spekter av Microsoft 365 tjeneste portefølje. Vi ønsker å styrke organisasjonen vår med en ressursperson som kan ta ansvar for å løfte fokuset på Microsofts tjenesteplattform og bidra til at våre kunder kan utnytte mulighetene her.

Fagansvarlig Terminalserver og VDI

PC Support har flere store applikasjonsplattformer for leveranse av sikre applikasjoner og tjenester fra datasenteret. Vi har primært fokus på Citrix som leveranseplattform. Vi ser at flere muligheter åpner seg i denne sammenheng og ønsker å utvikle mulighetene her for sikker sentral databehandling, -ikke minst innenfor DAK/DAP. Vi ønsker en ressursperson som har dyp kjennskap til teknologien og som kan bidra til både design, implementering og videreutvikling av både nye og eksisterende løsninger.

Vi ønsker også åpne søknader:

PC Support er i vekst og vi leter for tiden etter flere medarbeidere innenfor IT-drift, nettverk og sikkerhet. Vi vil gjerne høre fra deg som har IT faglig kompetanse og som ønsker å jobbe hos oss.

 

For mer informasjon om  stillingene så ta gjerne kontakt med daglig leder Ståle Welle  på telefon 98226261 eller på epost: stale@pcsupport.no

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Required)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
This field is for validation purposes and should be left unchanged.