Leie av virtuell server

Vårt datasenter er basert på VMwares virtualiseringsplattform. Her kan vi tilby virtuell server med tilpasset kapasitet og til alle typer formål, for kunder som ønsker å benytte vår infrastruktur for sine tjenester. Vårt samarbeid med VM ware og Microsoft, gjør at vi også kan bidra til tilsvarende tjenester i offentlig sky der det er ønskelig. Full fleksibilitet og full støtte for multisky-miljøer med sikkerheten ivaretatt. 

Leie av Windows server i datasenteret gir de beste forutsetninger for trygg og stabil drift.
Leide servere i vårt datasenter er fullt virtualiserte og dermed skilt logisk fra underliggende maskinvare. Alle maskinvarekomponenter som inngår i kjernen av datasenteret er lagret på to ulike lokasjoner. Noe som vil si at det finnes minst to enheter av alle komponenter som kan – og automatisk vil – ta over last og funksjon om en hvilken som helst enhet skulle stoppe å fungere.
Kommunikasjon mot omverden er sikret gjennom redundante høykapasitets kommunikasjonslinjer. Dobbel strømforsyning, doble UPS-er, dobbel kjøling og nødstrømsaggregat, alt for å sikre trygg og stabil drift er selvfølgelig på plass.
En virtuell server, eller Virtuell Privat Server (VPS), er en tjeneste hvor en på månedsbasis leier en server med den kapasiteten man trenger i vårt datasenter. En virtuell server fungerer i prinsippet som en vanlig, frittstående fysisk server, og har en klar fordel i å være mer skalerbar, samtidig som den nyter godt av alle driftsfordelene og feiltolerante løsningene i datasenteret.
Prisen beregnes ut i fra hvor mange prosessorkjerner, hvor mye RAM, hvor mye lagringsplass og hvilken type lagring man benytter.
Backup med 9 ukers historikk er inkludert i lagringsprisen. Windows Server 2019 Standard lisens med ubegrenset antall klientlisenser, er også inkludert sammen med basis overvåking, beredskap og sikkerhetsoppdatering. 

24/7 overvåkning med beredskap, kan bestilles i tillegg. Vår tjeneste inkluderer overvåkning, beredskap og sikkerhetsoppdatering av operativsystemet. Vi kan da overvåke prosessor, RAM-utnyttelse, diskfyllingsgrad etc.
Serveren har beredskapsavtale og maksimalt 2 timers responstid for kritiske feil mellom kl. 08:00 og 16:00.
Vakttelefon på kveld og helg ved kritisk feil.
Tilgjengelige sikkerhetsoppdateringer av operativsystem på server installeres jevnlig.

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Required)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
This field is for validation purposes and should be left unchanged.