Arbeidsstasjons-Backup

Når PC-en blir navet for personlig effektivitet så er det ekstremt viktig at data som blir produsert her blir sikkerhetskopiert – tatt backup av. Vi har valgt å tilby et produkt som ivaretar dette behovet som en separat tjeneste, da det er mulig å velge flere strategier for sikkerhetskopiering av lokale data. Et annet vanlig alternativ er kontinuerlig synkronisering til Onedrive, men ikke alle ønsker all informasjon i skya.

Den backuptjenesten vi her tilbyr som et produkt ivaretar sikkerhetskopiering da dine data lagres kryptert i vårt sikre datasenter, der du selv har tilgang og kan enkelt tilbakekopiere uten behov for assistanse.

Dette produktet tar kun  backup av de vanligste dokument formatene, ikke video og bilder eller programmer. Dette er gjort for å holde kostnaden fast og lav. En meget kostnads rimelig forsikring, og en nødvendighet om du ikke har andre backup strategier for endepunktet ditt.

Backup tas daglig og arkiveres i 30 kalender dager.

Når data blir lagret på lokal datamaskin er det viktig at innholdet sikres dersom datamaskinen kommer på avveie eller data kommer på avveie på annet vis.

Backup gjør at en kan gjenskape data, men for at data på maskinen på avveie ikke skal være lesbar, så anbefaler vi bruk av kryptering og 2-faktor autentisering.

Backup av Office 365 med Cloud Backup

Her er et relevant produkt i samme serie.  Dette har tilsvarende Pris pr mnd  og er en god forsikring mot å miste data som er lagra i Office 365 skya.

Hvorfor ta backup?

Enhver bedrift bør ha solide og godt testede rutiner for sikkerhetskopiering og gjenoppretting.

I Office 365 kan man gjenopprette elementer fra «Slettede element» men dette er ikke bygget som en backup/restore-løsning. Elementer blir liggende i Slettede-element mappene i 14 til 30 dager før de automatisk blir slettet. Skulle Slettede-element mappen være full så blir dine eldste element automatisk slettet etter 3 dager. Hvis noe er slettet fra Slettede-element mappen i E-post, Sharepoint, eller OneDrive for Business er det borte for alltid, og det er ikke uvanlig at en medarbeider utilsiktet sletter viktige dokumenter eller mapper på et fellesområde uten å vite om det. En administrator kan ved et uhell slette eller ødelegge hele biblioteker og områdesamlinger. Ondsinnet skadevare kan også ødelegge filer, og løsepengevirus kryptere dem til det ugjenkjennelige. Når en da f.eks. et par måneder senere oppdager at data er borte så er det umulig å få dette tilbake.

Derfor velger stadig flere å sikre sine data i en ekte backup løsning utenfor selve plattformen til Office 365.

Behold kontroll og reduser risiko!

Konklusjonen er da at en kommer et stykke på vei med de innebygde backup funksjonene i Office 365, men disse har klare begrensninger som gjør det nødvendig å skaffe seg en egen backup løsning.

Med Cloud Backup av Office365 beholder du selv kontrollen over dine bedriftsdata, og du kan raskt gjenopprette dine data uten tidsbegrensninger

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Required)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
This field is for validation purposes and should be left unchanged.