Arbeidsstasjons-Backup

Når PC-en blir navet for personlig effektivitet, er det ekstremt viktig at data som blir produsert blir sikkerhetskopiert – tatt backup av. Vi tilbyr derfor et produkt som ivaretar dette behovet som en separat tjeneste, da det er mulig å velge flere strategier for sikkerhetskopiering av lokale data. Et annet vanlig alternativ er kontinuerlig synkronisering til Onedrive, men ikke alle ønsker å ha all informasjon i skyen.  

Denne backup-tjenesten ivaretar sikkerhetskopiering da dine data lagres kryptert i vårt sikre datasenter, der du selv har tilgang og kan enkelt tilbakeføre data uten behov for assistanse.  

Dette produktet tar kun  backup av de vanligste dokument-formatene, ikke video, bilder eller programmer. Noe vi har gjort for å holde kostnaden fast og lav. Du får en meget rimelig forsikring, som også er en nødvendighet om du ikke har andre backup-strategier for endepunktet ditt.   

Backup tas daglig og arkiveres i 30 kalenderdager. 

Når data blir lagret lokalt på en datamaskin, er det viktig at innholdet sikres dersom datamaskinen eller lagret data kommer på avveie.

Med backup kan en gjenskape data, men for at dataen på maskinen ikke skal være lesbar, anbefaler vi bruk av kryptering og 2-faktor autentisering. 

 

Backup av Office 365 med Cloud Backup

Cloud Backup er et relevant produkt i samme serie.  Det har tilsvarende pris pr. mnd.  og er en god forsikring mot å miste data som er lagret i Office 365-skyen. 

Hvorfor ta backup?

Enhver bedrift bør ha solide og godt testede rutiner for sikkerhetskopiering og gjenoppretting.

I Office 365 kan man gjenopprette elementer fra «Slettede element», men dette er ikke bygget som en backup/gjenskapelses-løsning. Elementer blir liggende i «Slettede element»-mappene i 14 til 30 dager før de automatisk blir slettet. Skulle «Slettede element»-mappen være full, blir dine eldste element automatisk slettet etter 3 dager. Hvis noe er slettet fra «Slettede element»-mappen i E-post, Sharepoint, eller OneDrive for Business, er det borte for alltid. Det er dessverre ikke uvanlig at en medarbeider utilsiktet sletter viktige dokumenter eller mapper på et fellesområde. En administrator kan også ved et uhell slette eller ødelegge hele biblioteker og områdesamlinger. I tillegg kan også ondsinnet skadevare ødelegge filer, og løsepenge-virus kryptere dem til det ugjenkjennelige. Når en da f.eks. et par måneder senere oppdager at data er borte, er det umulig å få dette tilbake.

Stadig flere velger derfor å sikre sine data i en trygg backup-løsning utenfor selve plattformen til Office 365.

Behold kontroll og reduser risiko!

Konklusjonen er derfor at man kommer et stykke på vei med de innebygde backup-funksjonene i Office 365, men disse har klare begrensninger som gjør det nødvendig å skaffe seg en egen backup-løsning.

Med Cloud Backup av Office365 beholder du selv kontrollen over dine bedriftsdata, og du kan raskt gjenopprette dine data uten tidsbegrensninger.

 

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Påkrevd)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.