Nettverk og SD WAN

Et av våre konkurransefortrinn er vårt datasenter som er lokalisert midt i det lokale fibernettet. Her har vi tilgang til høye kapasiteter og lave responstider mot kunder på Sunnmøre spesielt og Nordvestlandet generelt.

Dette gir oss spesielt gode muligheter til å kunne skape sikre og kostnadseffektive tjenester. Særlig tjenester som har fordel av lav forsinkelse og høy båndbredde. Eksempler på dette er backup og katastrofe gjenopprettings løsninger, filserver tjenester, SQL/DB-tjenester, AD m.m

PCSUPPORT er en datasenteraktør i det lokale fibernettet på Sunnmøre. Korte kommunikasjonsveier gir så lav forsinkelse at servere i vårt datasenter ofte oppleves raskere enn lokalt etablerte servere i kundens egne lokaler her i distriktet. Dette åpner enda flere muligheter enn det som er tilgjengelig i offentlie skytjenester. Samtidig så er mange tjenester kun tilegnelig i skya og mange blir avhengig av flere skyer på tvers av flere leverandører.  Dette er den nye hverdagen.

Kostnadseffektive og verdens omspennende  SD WAN løsninger

Den gode nyheten er at vi har en helhetlig strategi for å knytte dette sammen med sikkerhet og ytelse ivaretatt. Nøkkelkomponenter som inngår her er vårt sentrale brannmur cluster, VPN tjenster (både fra klient og fra lokasjon til lokasjon). Andre komponenter er backuplinje strategier både basert på ringforbindelser og på failover (til f.eks 5G).  Software Definert Wide Area Network (SD-WAN) er et begrep her som kommer med full styrke og bidrar til revolusjonerende besparing i ressursbruk for å bygge og etablere kostnadseffektive og sikre nett som gjerne kan være verdens omspennende. I samarbeid med typisk VMware og Microsoft så har vil ledendeløsninger tilgjengelig i dag.

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Required)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
This field is for validation purposes and should be left unchanged.