Nettverk og SD WAN

Et av våre konkurransefortrinn er vårt datasenter som er lokalisert midt i det lokale fibernettet. Her har vi tilgang til høy kapasitet og lave responstider, mot kunder på Sunnmøre spesielt og Nordvestlandet generelt.

Dette gir oss spesielt gode muligheter til å kunne skape sikre og kostnadseffektive tjenester. Særlig tjenester som drar fordel av lav forsinkelse og høy båndbredde. Eksempler på dette er backup og katastrofe-gjenopprettings-løsninger, filserver-tjenester, SQL/DB-tjenester, AD m.m.

PC Support er en datasenteraktør i det lokale fibernettet på Sunnmøre. Korte kommunikasjonsveger gir så lav forsinkelse at servere i vårt datasenter ofte oppleves raskere enn lokalt etablerte servere i kundens egne lokaler her i distriktet. Dette åpner for enda flere muligheter enn det som er tilgjengelig i offentlige skytjenester. Samtidig er mange tjenester kun tilgjengelig i skyen, og mange blir avhengig av flere skytjenester på tvers av flere leverandører.  Dette er den nye hverdagen. 

Kostnadseffektive og verdensomspennende SD WAN-løsninger

Vi har en helhetlig strategi for å ivareta sikkerhet og ytelse gjennom våre sentrale brannmur- og VPN-tjenester (både fra klient og fra lokasjon til lokasjon). Andre tjenester er backuplinje basert på failover (til f.eks. 5G).  Software Definert Wide Area Network (SD-WAN) er et begrep som blir mer og mer aktuelt for de fleste bedrifter. Ta kontakt med oss, så finner vi en kostnadseffektiv løsning for deg. Vi har ledende løsninger tilgjengelige i dag. 

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Påkrevd)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.