Leie av serverkapasitet

Vårt datasenter er basert på VMware sin virtualiseringsplattform. Her kan vi tilby virtuell server kapasitet til alle typer formål for kunder som ønsker å benytte vår infrastruktur for sine tjenester. Vårt samarbeid med VM ware og Microsoft gjør at vi også kan bidra til tilsvarende tjenester i offentlig sky der det er ønskelig.  Full fleksibilitet og full støtte for multisky miljøer med sikkerhet ivaretatt. 

Leie av Windows server i datasenteret gir de beste forutsetninger for trygg og stabil drift
Leide servere ivårt datasenter er fullt virtualiserte og dermed skilt logisk fra underliggende maskinvare. Alle maskinvarekomponenter som inngår i kjernen av datasenteret er redundante. Dette vil si at det finnes minst to enheter av alle komponenter som kan – og vil automatisk –ta over last og funksjon om en hvilken som helst enhet skulle stoppe å fungere.
Kommunikasjon mot omverden er sikret gjennom redundante høykapasitets kommunikasjonslinjer. Dobbel strømforsyning, doble UPS’er, dobbel kjøling og nødstrømsaggregat for å sikre trygg og stabil drift er selvfølgelig på plass.
En virtuell server eller Virtuell Privat Server (VPS) er en tjeneste hvor en på månedsbasis leier en server med den kapasiteten man trenger i vårt datasenter. En virtuell server fungerer i prinsippet som en vanlig frittstående fysisk server, og har en klar fordel i å være mer skalerbar samtidig som den nyter godt av alle driftsfordelene og feiltolerante løsninger i datasenteret.
Prisen beregnes ut ifra hvor mange prosessorkjerner, hvor mye RAM, hvor mye lagringsplass og hvilken type lagring man benytter.
Backup med 9 ukers historikk er inkludert i lagringsprisen. Windows Server 2019 Standard lisens med ubegrenset antall klientlisenser er også inkludert sammen med basis overvåking, beredskap og sikkerhetsoppdatering.

24/7 overvåkning, med beredskap kan bestilles i tillegg. Vår tjeneste inkluderer overvåking, beredskap og sikkerhetsoppdatering av operativsystemet. Vanlige overvåkingspunkter er konnektivet, CPU-utnyttelse, RAM-utnyttelse, diskfyllingsgrad, etc.
Serveren har beredskapsavtale og maksimalt 2 timers responstid for kritiske feil mellom kl. 08:00 og 16:00.
Vakttelefon på kveld og helg ved kritisk feil.
Tilgjengelige sikkerhetsoppdateringer av operativsystem på server installeres jevnlig.

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Required)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
This field is for validation purposes and should be left unchanged.