Microsoft Dynamics CRM

Juvelen i Microsoft porteføljen - Dynamics 365 CRM

Vi har benyttet Dynamics CRM i over 10 år internt og har nå tatt steget til skya da det er her ny utvikling kommer først. Dette bidrar samtidig til en tett integrasjon med Exchange og Outlook klienten som mange setter pris på. Dette medfører å kunne agere og spore aktiviteter mot kunder og leverandører uavhengig av hvilket verktøy aktiviteten skjer gjennom.

Dynamics CRM er HTML5 basert og er unikt i at det er bygd for integrasjon, tilpasning og prosessmodellering uten behov for dyp programmeringskompetanse.

Microsoft sin Common Database Modell som ligger i bunn for alle deres forretningsapplikasjoner , kan enkelt utvides og tilpasses gjennom PowerApps og lav kode programmering. Dette gjør at mulighetene til å skreddersy informasjonsinnhenting og interaksjon med både brukere og kunder er revolusjonerende og “lavthengende frukter” for alle organisasjoner som tar denne plattforma i bruk.

Vi leverer byggeklossene og hjelper deg i gang med grunnmuren, men etter hvert bygger du store deler av huset selv. I alle fall vet hvordan du vil ha det, når du er klar over mulighetene du har å velge i.

For vår egen del så har vi gjort ei tilpasning i saksbehandlingsmodulen som gir oss tilgang til enkel prosjektstyrings funksjonalitet. Dette går på å knytte budsjett oppgaver til sakene som igjen gir grunnlag for timeføring og sekundering underveis.

På denne måte så får vi brukt CRM-systemet for alt timesarbeid frem til fakturering.

En av fordelene her er at oversikten over all aktivitet mot en kunde er synlig både for selgere, konsulenter og også for kunden gjennom en webportal som gir innsikt i status på egne saker.

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Required)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
This field is for validation purposes and should be left unchanged.