Datalagring - Objektlagring

Kostnadseffektiv objektlagring for arkivdata (S3)

Vår partner NetApp sin StorageGrid teknologi gir mulighet til lagring av ekstreme datamengder i en optimalt sikker og skalerbar lagringsstruktur. Dette gir muligheter til å snitte ned prisen på primærlagringa ved at automatiserte rutiner kan flytte “arkivklassifiserte” data til objektlagring i bakgrunnen.
Nærheten til lagringa minimerer den tradisjonelle ulempen med lang forsinkelse og begrenset båndbredde mot publicsky (typisk Amazon og Azure).

S3 basert arkiv gjør også at Rubrik sin backup tjeneste  blir optimalt kostnadseffektiv.

S3 er også en lagringsprotokoll som er støtta av de aller fleste backupsystemer og er en løsning som vi ser kommer til å ta over for tradisjonelle taperoboter som snart bør få avlastning.

Vi ser også at flere kunder har NAS lagring i eget nett for type “kjekt å ha” data. Mye bilder og video som tar mye plass men som man vil holde unna den vanlige serveren av kapasitetshensyn.  Alt dette er flott, men det er trist å ikke ha en sikkerhets kopi. De fleste NAS systemer kan sende data til S3 (objektlagring) for sikkerhets kopiering. Velg en lokasjon som ikke er tilggjengelig for kryptoviruset..

 For optimal sikkerhet så kan objektdata lagres på flere geografisk-uavhengige lokasjoner.

 

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Required)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
This field is for validation purposes and should be left unchanged.