Datalagring - Objektlagring

Kostnadseffektiv objektlagring for arkivdata (S3)

Vår partner NetApp sin teknologi StorageGrid gir mulighet til lagring av ekstreme datamengder i en optimalt sikker og skalerbar lagringsstruktur. Noe som gir muligheter til å senke prisen på primærlagringen, ved at automatiserte rutiner kan flytte “arkivklassifiserte» data til objektlagring i bakgrunnen.
Nærheten til lagringen minimerer den tradisjonelle ulempen med lang forsinkelse og begrenset båndbredde mot public cloud (typisk Amazon og Azure).

S3 basert arkiv gjør også at Rubrik sin backup-tjeneste  blir svært kostnadseffektiv.

S3 er også en lagringsprotokoll som er støttet av de aller fleste backup-systemer, og er en løsning som vi ser kommer til å ta over for tradisjonelle tape-roboter som snart bør få avlastning.

Vi ser også at flere kunder har NAS-lagring i eget nett for type «kjekt å ha» data. Mengder av bilder og video som tar mye plass, men som man vil holde unna den vanlige serveren av kapasitetshensyn. Alt dette er flott, men det er uansett beklagelig å ikke ha en sikkerhetskopi. De fleste NAS systemer kan sende data til S3 (objektlagring) for sikkerhetskopiering. Så vær smart: Velg en lokasjon som ikke er tilgjengelig for kryptoviruset..

 For optimal sikkerhet kan objektdata lagres på flere geografisk-uavhengige lokasjoner.

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Påkrevd)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.