Endepunktsdrift Standard

Denne pakken inneholder Servicedesk tjeneste og administerasjon av sikkerhetspatching som i Endepunkt Basis-pakken. I tillegg får du her en løsning som sjekker for samavar etter bedriftens sikkerhetspolicy ved hver eneste pålogging.  Her er lista lang over mulige sjekkpunkt. Hva som kreves kan angies pr bedrift i samarbeid med våre rådgivere. På denne måten – og kun på denne måte er det mulig å forsikre seg om at alle enheter som slippers inn til «sikker sone» tilfredstiller samsvarskrava.

I tillegg til samsvarssjekk så vil man med dette tjenestenivået alltid bli knyttet til nettet gjennom en brannmur. Dette gir et trussel filtreringsnivå utenfor egen enhet. Tjenesten er basert på Palo Alto Networks sin ledende brannmurtjeneste under aktivt vedlikehold og med kontinuerlig oppdatering fra Palo Alto Networks sitt verdensomspennende trussel detekterings nettverk.  Avansert URL filtrering og avansert DNS sikkerhets -tjenestene sikrer best mulig sjanse til å stoppe trafikk mot internett siter med både kjent og ukjent skadevare. 

Vi legger nå tilrette for å kunne beskytte PCer og telefoner på samme måte som vi tidligere sikret serverene våre.  Tjenesten gir gode forutsetninger for å løfte sikkerheten til et nytt nivå som blir en del av  den nye standarden for IT sikkerhet. 

  • Beskytte enheter med passord og 2 faktor autentisering.
  • Kryptering av trafikkdata mellom PC og brannmur
  • Sjekk av samsvar med bedriften sikkerhetskrav.
  • Ssjekke at sikkerhetspatching blir gjennomført på alle enheter.
  • Sikre enheten bak en ledende Neste Generasjons Brannmur
  • Overvåke sikkerheten med garantert respons på alarmer 24/7 365 
 

(NSM Grunnprinsipper for IKT sikkerhet 2.3.2, GDPR art. 32)

Ansvaret for at disse grunnleggende sikkerhetstiltakene er gjennomført bør ikke ligge hos sluttbrukeren.
Standard-pakken av endepunktdrift sørger derfor for at innmeldte enheter kontinuerlig blir sjekket for samsvar. 
Løsningen blir levert fra PC Support med innstillinger som setter krav til diskkryptering, passordbeskyttelse og andre grunnleggende sikkerhetsinnstillinger i Windows, macOS, iOS og Android.
Kundene kan selv eller med hjelp av PC Support også legge inn andre tilpassede konfigurasjoner i løsningen.

Pakkene forutsetter at PC-en er installert med Windows 11 og at Palo Alto Networks Cortex XDR programvare for endepunkts-sikkerhet er på plass, samt Microsoft Intune (f.eks EMS pakken eller M365 Business Premium).

Add Your Heading Text Here

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Påkrevd)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.