Microsoft Teams

Samhandlings verktøyene i Office 365 plattformen

En av de fremste elementene i EFFEKT-konseptet er Microsoft 365 plattforma. Dette har blitt en ekstremt kraftfull samling av verktøy som blir enda mye bedre når den blir sydd sammen med de spesialiserte samhandlingsverktøya Teams, Yammer og Sharepoint.

En overbygging med Teams i sentrum
Vi presenterer nå en helt ny samkjøring av disse verktøyene. Et komplett verktøy satt sammen for å få ansatte og team til å yte deres beste gjennom å sette den moderne digitale arbeidsplassen i fokus.

«Employee eXperience Platform» (EXP)
Dette er det produktet som skal bidra til effektiv samhandling i den nye hverdagen med utstrakt bruk av hjemmekontor og geografisk adskilte team. Denne nye integrerte ansatt-opplevelsen i Teams, setter den ansatte i sentrum og bidrar til å redusere stress, søke effektivt, håndtere kommunikasjon, kunnskap, opplæring, tilgang til ressurser og ny innsikt. Dette gjennom en design som er utvikla for å være intuitiv og enkel i bruk for å bidra til umiddelbar utnyttelse og verdi.

Nå som «alle» er i gang med å bruke Teams så er dette rett produkt til rett tid!

Microsoft Viva som det nye produktet heter kommer i utgave både for ansatte og for ledere, og blir utvida med blant annet opplærings system senere i år.

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Required)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
This field is for validation purposes and should be left unchanged.