Microsoft Teams

Samhandlingsverktøyene i Office 365 plattformen

En av de fremste elementene i EFFEKT-konseptet er Microsoft 365 plattformen. Et samling av verktøy som har blitt en ekstremt kraftfull, og som blir enda bedre når den blir sydd sammen med de spesialiserte samhandlingsverktøyene Teams, Yammer og Sharepoint.

En overbygging med Teams i sentrum
Vi presenterer nå en helt ny samkjøring av disse verktøyene. Et komplett verktøy satt sammen for å få ansatte og team til å yte sitt beste, gjennom å sette den moderne, digitale arbeidsplassen i fokus.

«Employee eXperience Platform» (EXP)
Dette er det produktet som skal bidra til effektiv samhandling i den nye hverdagen hvor det er utstrakt bruk av hjemmekontor og geografisk adskilte team. Denne nye integrerte ansatt-opplevelsen i Teams, setter den ansatte i sentrum og bidrar til å redusere stress, søke effektivt, håndtere kommunikasjon, kunnskap, opplæring, tilgang til ressurser og ny innsikt. Alt overnevnte får man gjennom en design som er utviklet for å være intuitiv og enkel i bruk, og på den måten bidrar til umiddelbar utnyttelse og verdi.

Nå som «alle» er i gang med å bruke Teams, er dette absolutt rett produkt til rett tid!

Microsoft Viva, som det nye produktet heter, kommer i egen utgave både for ansatte og for ledere, og blir utvidet med blant annet opplæringssystem senere i år.

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Påkrevd)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.