Nettverk - Trådløst nett

I tillegg til WAN er LAN og datasenter kjernenett-teknologier som vi jobber mye med. Men mest av alt er det segmentering av kundenett og trådløs-teknologi som har mest fokus om dagen. Dette er også konseptområder der løsningene er gjennomarbeidet og godt utprøvd. 

Ta kontakt for sikker og effektiv drift av nettverket deres, basert på gjennomarbeidede designmaler.

AI viser veg – også innenfor trådløse nettverk

MIST- AI fra Juniper har seilet opp som ledende aktør på dette området og tar nå markedet med storm. 

Grunnen til dette er at de har vært fremoverlente nok til å skape nye tjenester som er svært relevante for de fleste i tiden som kommer. 

Tjenesten som har fått mest oppmerksomhet innledningsvis er en AI-basert, virtuell nettverksassistent som har vist seg å jobbe svært kostnadseffektivt. Ikke minst har den også kontroll på «opplevd kvalitet» på wifi-forbindelsen til enheter som ikke har et vanlig grensesnitt, og der det er vanskelig å svare på hvorfor tingene ikke alltid fungerer optimalt. Noe som har vist seg svært effektivt i stadig flere sammenhenger. 

Den AI-baserte logg-analysen gir også utvidet informasjon om utfordringer rundt sikkerheten, og er med på å kvalitetssikre alle ledd i nettet.

Det å ha mulighet for rapporter basert på innhentet informasjon, åpner for mange spennende muligheter både i forhold til sikkerhet og adgangskontroll m.m. For ikke å snakke om mulighet for å analyser populære trafikkmønstre, f.eks. i et kjøpesenter, og hvordan dette kan påvirkes. 

Vi har store forhåpninger til at det trådløse nettet vil bli den prioriterte tilknytningsformen for de fleste, og da er det viktig at kapasitet og kvalitet holder følge. Dette er et svært viktig område å få 100 % kontroll på. Og da er valget enkelt. 

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Påkrevd)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.