Nettverk - Trådløstnett

I tillegg til WAN så er LAN og datasenter-kjernenett teknologier som vi jobber mye med. Men mest av alt er det segmentering av kundenett og Trådløsteknologi som tar mest fokus om dagen. Dette er også konsept områder der løsningene er gjennomarbeidde og godt utprøvd. 

Ta kontakt for sikker og effektiv drift av nettverket deres, basert på gjennomarbeidde designmaler.

AI viser vei – også innenfor trådløsnettverk.

MIST- AI fra Juniper har seilet opp som ledende aktør på dette området og tar nå markedet med storm.

Grunnen til dette er at de har vært fremoverlente nok til å skape nye tjenester som er svært relevante for de fleste i tiden som kommer.

Tjenesten som har gitt mest oppmerksom het innledingsvis er en AI basert virtuell nettversksassistent som har vist seg å jobbe svært kostnadseffektivt. Ikke minst så har han kontroll også på “opplevd kvalitet” på wifi forbindelsen til enheter som ikke har et vanlig grensesnitt og der det er vanskelig å svare på hvorfor tingene ikke fungerer optimalt alltid.  Noe som har vist seg svært effektivt i stadig flere sammenhenger.

Den AI baserte logganalysa gir også utvida informasjon om sikkerhets utfordringer og er med på å kavlitetsikre alle ledd i nettet.

Neste nyvinning er mulighet til presis og sanntids innendørs lokalisering basert på triangulering av både wifi og bluetooth signaler fra alle type enhenter som kommuniserer på disse protokollene – og hvem gjør ikke det?  Dette åpner for mange spennende muligheter både i forhold til sikkerhet og adgangskontroll m.m.  For ikke å snakke om mulighet til å analyser poulære trafikk mønstere f.eks i et kjøpesenter og hvordan dette kan påvirkes.

Vi har store forhåpninger til at trådløs nettet vil bli den prioriterte tilknytningsformen for de fleste og da er det viktig at kapasitet og kvalitet holder følge. Dette er et svært viktig område ha få 100 % kontroll på. Da er valget enkelt.

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Required)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
This field is for validation purposes and should be left unchanged.