PC Support AS i ny drakt

PC SUPPORT fremstår i ny drakt. Vi forenkler og fokuserer. Målet er at vi skal være førstevalget som IT-leverandør samt drifts- og sikkerhetspartner for alle som ønsker å rette fokuset 100% mot egen effektivitet og verdiskaping. Og ikke minst – som vil ha sine verdier under Norsk jurisdiksjon.

I flere tiår har vi hjulpet norske bedrifter med å sikre deres nettverk og data, uavhengig av hvor den ansatte eller informasjonen måtte befinne seg – i datasenteret, i skyen eller på hjemmekontor/ hybridkontoret. Løsningene strekker seg fra endepunktet til sky eller kritisk infrastruktur for store  virksomheter.
Vi har bygget, og bygger stadig på, vår dype kompetanse på et nøye utvalg av kvalitetsprodukter med tilhørende support og driftstjenester. På den måten bidrar vi til kundens optimale bruksopplevelse. God kjennskap og kunnskap bidrar til rask og effektiv igangkjøring av ny teknologi og løsninger for verdiskapning hos kunden.
Vår sammensetning av testede og klargjorte produkter og tjenester, dekker 90% av infrastrukturutfordringene en bedrift må ta stilling til. Resten løser vi med skreddersøm.
Vi tar gjerne hånd om driftsoppgavene som bare må gjøres, hvor deres tid blir fristilt til oppgaver som gir dere mer effekt og verdiskapning for bedriften.

Fokuser på din bedrift, unngå nedetid og tap av data, som du vet er katastrofalt, og la oss ta oss av dine data og din IT-sikkerheten.
Du fokuserer på å holde driften i bedriften gående, unngår uventede og dyre driftsstopp, beskytter kritisk informasjon og viser kunder og styret at du tar data og IT-sikkerhet på alvor og har dette under Norsk Jurisdiksjon.
PC SUPPORT – for deg som vil ha spesialister på laget, uten å ansette flere, for å styrke bedriftens forsvarsevne.

Misjon
Vi skal gi våre kunder tilgang til optimaliserte IT-verktøy som skal bidra til økt effektivitet gjennom hele livssyklusen til produktet og tjenestene hos din bedrift – inkludert opplæring og støtte til brukeren.
Vi skal være den beste IT-partneren for kunder som vil fokusere på å underbygge egne styrker med optimalt effektive IT-verktøy.

Våre råd skal være basert en overordnet målsetning om at vi skal tilby de tjenestene og produktene som best understøtter produktivitet, effektivitet og med sikkerhet ivaretatt for våre kunder.

For å gjøre beslutningene lettere, skal vi synliggjøre total-kostnaden så langt som mulig brutt ned på per bruker per måned. Målsetningen er at våre tjenester skal spare nødvendig tid som ellers måtte ha blitt utført av andre. Våre driftstjenester skal sikre kvalitet og kostnadseffektivt vedlikehold av programvare og sikkerhetsprodukter. Våre installasjons- og driftstjenester skal gi besparelser på tid og kostnader, og skal bidra til både økt brukereffektivitet og økt sikkerhet.

Våre drifts-tjenester skal bidra til å fjerne «kjedelige oppgaver», redusere stress, gi høyere komfortnivå og frigjøre tid til de viktigste og mest lønnsomme oppgavene for våre kunder. Vi skal bidra til høy tilgjengelighet på stabile, effektive og sikre IT-verktøy for å skape et best mulig resultat.

"Våre råd skal være basert på med en overordna målsetning om at vi skal tilby de tjenestene og produkta som best understøtter produktivitet, effektivitet og med sikkerhet ivaretatt for våre kunder."
Ståle Welle
Daglig Leder

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Påkrevd)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.