Bytt fra eldre endepunktsløsninger

Nå lanserer vi en helt ny sikkerhetsplattform!

Stadig flere organisasjoner sliter med utfordringer i markedet for endepunktsikkerhet. Jobber du i en av dem? Få tilbake kontrollen over endepunktsikkerheten med den nye sikkerhetsplattformen vår. Vi hjelper deg med å migrere fra din eksisterende leverandør.

Er du bundet opp i en nåværende kontrakt? Ta kontakt for et tilbud likevel.
 

Med den oppgraderte løsningen er bærbare PC-er, MAC-er, mobiltelefoner og nettbrett beskyttet på et nivå som tidligere har vært forbeholdt kritiske tjenester i en nedlåst serversone. 

Denne drifts- og sikkerhetspakken er vår nye standard,  og best av alt  – en endring som ikke betyr store kostnader eller mye tid for din bedrift å ta i bruk. Vi lover bedre brukervennlighet, høyere sikkerhet og opplevd kvalitet. 


Økt sikkerhet og høyere brukervennlighet. Ja, det er mulig!

Nå er brukeropplevelsen helt lik om du er på kontoret, hjemme eller ute og reiser. Du logger deg på din PC på helt vanlig måte, og vi anbefaler enten fingeravtrykk, pinkode eller ansiktsgjenkjenning.

Andre nyheter som bidrar til den økte sikkerheten:

 • All trafikk går gjennom vår «neste generasjons brannmur». -Rangert av Gartner som ledende flere år på rad.
 • Brannmuren gir brukeren rettigheter basert på brukerens Entra ID (Azure AD- din Office 365 pålogging), samt hvilke roller brukeren har blitt gitt (gjennom medlemskap i AD-grupper). Med andre ord, brannmuren er dørvakta til dine data. Den sjekker brukeren før den slipper inn.
 • En «neste generasjons brannmur» har innsyn i trafikken og kan kjenne igjen programvare i bruk i nettverket. Dette gir muligheten til å filtrere basert på lovlige applikasjoner eller applikasjonstyper.
 • Innsyn i trafikken er en forutsetning for å kunne stoppe trusler før de kommer inn (eller er på vei til å passere ut).
 • Brukerne må få bistand til å holde enhetene og programvaren i bruk oppdaterte.
 • Brukere med enheter som ikke oppfyller kravene til oppdateringsnivå (eller andre samsvarskrav) blir varslet om dette ved pålogging.
 • Enheter som ikke oppfyller kravene kan nektes tilgang til dine data. Med andre, brannmuren er igjen dørvakta til dine data, -den sjekker PC-en før brukeren får tilgang.
 • Nytteverdien for en ny plattform må være mye høyere enn kostnaden. Det har vi oppnådd med vår løsning.
 • Sikkerhetshendelser overvåkes 24/7 365 og sikkerhetshendelser må kunne responderes på svært raskt og effektivt.
 • Hele infrastrukturen må sikres med en helhetlig sikkerhetsplattform.
 • Sikkerhetsteknologi basert på utnyttelse av AI/ML, SSL dekryptering, logg-analyser, SOC 2.0 også videre.

Sikkerhetsplattformen gir et meget godt grunnlag for å oppnå samsvar med beste praksis for sikkerhetsarbeid og ledende sikkerhetsrammeverk. Leveringsklart nå – be om et pristilbud i dag!


Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen litt informasjon, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

(Påkrevd)
Du kan lese PC Support sin Personvernerklæring her: Les personvernerklæring
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.